BÉTA
Kategóriák

Tárolás
Kanapék & fotelek
Asztalok & íróasztalok
Székek
Világítás
Tükrök & dekorációk
Textilek & szőnyegek
Kisállatoknak
Ágyak & matracok
Főzés & étkezés
Konyhaszekrények & háztartási gépek
Fürdőszobabútor
Ruhatárolás
Gyerekeknek
Belépés

Felhasználónév
Jelszó
Belépés
Regisztráció
Médiaajánlat


A svedbutor.hu egy apróhirdetési portál, ahol a regisztrált felhasználók ingyenesen hirdethetik meg olyan bútoraikat, és lakberendezési tárgyaikat, amiket korábban az IKEA-ban vásároltak. A hirdetések kiemelhetők a találati lista élére, és a főoldalra, melyeket a Felhasználók emelt díjas sms-ben tudnak kiegyenlíteni.A svedbutor.hu - a használt bútorokkal foglalkozó weboldalak között egyedülálló módon – lehetőséget kínál regisztrált felhasználói számára, hogy keresési igényüket rögzítsék. Amint a rendszerben a keresésnek megfelelő kínálat jelenik meg, az említett felhasználó erről egy értesítő e-mailt kap, ami újra az oldalra irányítja.Mindemellett a svedbutor.hu lakberendezési tippeket, és bútor-átalakítási ötleteket is kínál felhasználóinak.A svedbutor.hu kialakításánál ügyeltünk arra, hogy csak aktuális hirdetések legyenek az oldalon. Ezt a célt azzal érjük el, hogy minden hirdetés feladása egyedi adminisztrációs felületen keresztül történik, ahol a Felhasználók beállíthatják a hirdetésük kívánt érvényességi határidejét. Felhasználói csoportok

A svedbutor.hu felhasználói két csoportra oszthatók. Egyik csoport azok, akik használt IKEA-s bútort/lakberendezési tárgyat kínálnak, a másik akik ilyet keresnek.• Eladók: jellemzően olyan 25-45 közötti fiatalok, és középkorúak, akik elégedettek a svéd márkával, de anyagi lehetőségeik lehetővé teszik, hogy újonnan vásárolják meg. Környezettudatos, vagy haszon-orientált gondolkodásuk azonban arra ösztönzi őket, hogy a feleslegessé vált bútoraikat ne dobják ki.• Vevők: leginkább a 18-25 közötti korosztályból kerülnek ki. Ismerik a márkát, de – diákként, vagy pályakezdőként - nem engedhetik meg maguknak, hogy újonnan vásárolják meg. 

Hogyan találnak rá az oldalra? 
A svedbutor.hu folyamatosan részt vesz on-line kampányokban, egyetemi és ifjúsági újságokban. Szórólapokon jelenik meg a nagyobb bútor áruházak környékén, és lakberendezési témájú kiállításokon.


Az oldal regisztrálva van a startlap rendszerében, és a kereső-optimalizálásra is nagy figyelmet fordítunk. Statisztika

Látogatottság (Google Analytics adatai alapján):
időszak: 2013.04.12. – 2013.05.12.
24.614 látogató
178.179 oldalmegtekintés
13.151 abszolút egyedi látogató


Hirdetések száma
Az alábbiak az éppen aktuális hirdetések számát mutatja. Mindenképp érdemes figyelembe venni, hogy a svedbutor.hu fő célkitűzése szerint minden hirdetés aktuális, hiszen a rendszer a beállított lejárati idő után automatikusan törli azt, ha a felhasználó nem hosszabbítja meg. 

Hirdetési felületeink a standard méretekben

Felület Méret Ft/hónap
Felső banner fő-, és aloldalakon 720x90px 10.000 Ft
Jobb oldali nagy banner fő-, és aloldalakon 120x240px 5.000 Ft
Regisztrációs és értesítési e-mail alsó részén elhelyezett szöveges hirdetés cím: 30 karakter
1. sor: 40 karakter
2. sor: 40 karakter
URL: 40 karakter
valós URL: korlátlan
1.000 FtAz árak nettó árak, nem tartalmazzák a 27% ÁFA-t. 
Az árak a 2013.01.01-től megrendelt hirdetésekre vonatkoznak.


Minimális megrendelési időtartam: 1 hónap. 


Információ, és egyedi megrendelések: Bozsvári Ágnes - 20/662-8650